Søtpotetpizza.

God lørdag dere,

I dag tenkte jeg at det hadde vært kult å dele en kjempe populær pizza-oppskrift med dere fra 2015, det er jo tross alt lørdag.

Denne smakte virkelig helt fantastisk og noe så enkelt å lage også gitt. Det du burde tenkte på når pizzaen skal lages er søtpotetdeigen, pass på at denne ikke er alt for bløt. Gjerne steik deigen i ovnen litt før du legger på alt fyllet, slik at søtpotetbunnen blir litt tør.

Du trenger 600g med søtpotet. Det vil si ca en stor deilig rød potet. Denne poteten vil du koker opp i ca 20 minutter før du så moser det sammen med ca 150g speltmel, eller det melet du selv er fan av.

P4190638

Her putter du i en deilig dash (1ss) med smør og et egg. Rør alt sammen og avslutt med det krydderet du skulle ønske. Tøm deigen ut på bakepapiret og let the magic happen med det du ønsker å ha på som fyll.

Mmmm Hilton`s pizza smaker virkelig godt.

P4190643P4190648P4190652

Denne grønne dressingen er laget av 1 pakke med Ruccola, 3 hvitløksfedd og 4 ss med mager kesam. Rør at sammen i stavmikseren og tilsett litt salt. Smaker fantastisk.

God middag dere og ha en helt fantastisk lørdag videre, ses snart.

P4190644

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *