Snapchat seminar fra Bergen!

P2032595

Halaisen folkens,

Gårsdagens snapchat seminar ble virkelig velykket og folkene som kom på seminaret var helt konge. Ofte når man holder foredrag eller seminar så er det viktig at folk synes det er lærerikt og at de koser seg. Det fikk jeg en følelse av at de gjorde i går.

Jeg fikk ikke tatt så mange bilder fordi det var igjrunnen rett på sak da vi ankom seminaret. Det jeg selv sitter igjen med etter seminaret er at disse menneskene kommer til å levere som bare det på sin nye snapchat-konto fra lørdag av.

Snapchat er ikke en kanal hvor du bare finner barn eller ungdommer, på snapchat finner du mennesker helt opp til 80 år og de er like begeistret for denne app`n som alle oss andre. På min snapchat er det veldig mange kvinner fra 12- 70 år hvor kult er ikke det?

Man vet faktisk ikke helt hvem man når ut til via denne app`n. Det liker jeg. Fra lørdag av skal disse menneskene åpne en helt egen kanal hvor de skal få vise seg fra sin mer personlige side. På kanalen får du alt fra humor, inspiasjon med både mat, drikke, klær, sminke, hår og du vil få oppleve menneskene bak dette kjøpesenteret på det private.

Jeg gleder meg til å følge med på utviklingen og på lørdag kaster jeg ut Snapchat navnet dems via min Snapchat @EspenHilton. Da håper jeg alle vil følge de videre. Dette blir sykt fett.

P2032589

Med mange kreative mennesker på en kanal vil det komme automatisk et levende, ekte og morsomt produkt. Det er lenge siden jeg har møtt mennesker som har kommet med så sykt mange kule ideer, kanskje det er noe med regnet i Bergen?

P2032589

Tusen takk for meg Bergen. Dere var helt fantastiske og jeg gleder meg til forsettelsen.

P2032587P2032585

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *