Nedivektmeny ( reisemat)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hello fra Bergen fine mennesker.

Jeg har lovet dere en meny på min broccoli-stappen og hjemmelaget hamburgere som jeg pakker i zip-pose og kaster i ryggsekken før avreise i dag tidlig.

Dette smaker helt fantastisk og er virkelig lett å lage. Masse gode proteiner, karbo og hei hvor energien blir på topp.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det du trenger er en halv broccoli som er litt kokt, ikke alt for mye. Legg denne i en bolle, så kaster du oppi 2 ts med rød pesto, 1 halv tomat og så folkens, kjører dere løs med stavmixeren på full guffe! Da får dere en deilig broccoli-stappe.

Mine hamburgere er kjøtt fra slakteren, elgkjøtt, nam nam. Disse er blandet med 1ts salt, 1 chilli og 3 fedd med hvitløk. Alt dette knuser dere sammen og lager hamburgere av. Legg det på pannen å steik den elgen enten medium eller godt stekt.

P1292504OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg hadde ikke mer proteinbrød igjen denne gangen, så gikk for polarbrød av fullkorn. Til slutt kaster jeg en klype med ruccula-salat på toppen og legger på et nytt polarbrød.

Ferdig snakket, rett inn i zip-posen med den og klar til avreise.

P1292507

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Liv Hedemand

    he he noe for meg ?

    1. Espen Hilton

      Selvsagt, det er kjempe godt. Det er noe for alle