Jeg drar til Bergen for å holde Snapchat seminar!


God morgen dere.

Håper alt står bra til på denne morgen-quisten. I dag skal jeg reise til Bergen og ha Snapchat seminar på et kjøpesenter, hvor fett er ikke det da?

Jeg gleder meg som en unge. Er det en ting jeg elsker med Snapchat så er det hvor tett vi kommer innpå hverandre. Hvor kult er det ikke at jeg har fått en slik forespørsel da? Nå føler jeg meg nesten som kongen/ prinsen av Snapchat altsår, ha ha, neida!

Siden jeg skal på reise nå så skal også maten pakkes i ryggskekken min fordi jeg må ha mat hver tredje time, eller så klikker det for meg! Det kan vi ikke ha noe av nå som jeg holde Snapchat seminar sammen med Lauga.

Blir dere med på seminar? Følg meg gjerne på Snapchat @EspenHilton så ses vi i Bergen.

Matoppskriften kommer litt senere. På menyen står det hjemmelaget hamburger i broccolistuing, nam nam.

Skriv en kommentar