Uke 4

(Gratis-reklame)

God mandag dere.

Håper ikke helgen har vært for crasy for dere, min helg har virkelig vært helt toppers. Jeg avsluttet hele helgen med en etterlengtet hamburger på byens beste burger place- Døgvill bar og burger, har dere enda ikke vært der så er dette plassen å dra om dere er i Oslo. Døgnvill ligger både på Tjuvholmen og på Vulkan, så det er lett å finne frem, men veldig populært så jeg ville bestilt bord.

Skjermbilde 2016-02-01 kl. 08.54.19

Jeg anbefaler dere å bestille Saucy Joe, dette er en burger med en saus av cheddar, Parmesan og jalapenos, bbq-glassert bacon, stekt løk, salat og majones, perfekt når du har en dag uten trening og cheating day hvor alt er lov. Kroner 169.-

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Når det kommer til ukens musikk som dere finner på min spotify under Music1 Er det den nye sangen til Coldplay med beyonce, ikke bare er sangen helt fantastisk, men musikk-videoen er helt magisk. Sangen heter -Hymn for the weekend-

Ukens overraskelse var da jeg fikk tilbud om å reise på en 4 dagers tur for å oppleve Island i mars, hodet mitt bruker for lang til til å tenke, så jeg lot magefølelse svare for meg. Nå skal jeg til Island for første gang, det blir en fantastisk opplevelse.

Ukens nye treningsprogram kommer asap. Jeg testet det ut og det er selvfølgelig helt for jævlig, men det betyr bare at dette funker. Det kommer iløpet av uken. YAASS! I mellomtiden kan dere forsette på disse programmene: fettforbrenning program 1 & fettforbrenning program 2.

Nå skal jeg gjøre et intervju, vi ses litt senere. Ha en helt fantastisk mandag og husk 30 minutter med trening er nok, det klarer vi alle sammen.

Skriv en kommentar