Fettforbrennings-program 3

[kc_row use_container=»yes» column_align=»middle» video_bg_url=»https://www.youtube.com/watch?v=dOWFVKb2JqM» _id=»287153″][kc_column width=»12/12″ _id=»345954″][kc_column_text]

IMG_5949


God kveld flotte treningsmennesker.

Da er programmet klart, og jeg har selvsagt vært den første til å teste dette ut, makan! Jeg sier makan fordi jeg har overgått meg selv denne gangen. Dette er faktisk det tøffeste fettforbrennings-programmet til nå.

Det kommer til å bli tungt, du vil helt sikkert gi opp når du kommer halveis, men snu den tanken med en gang fordi dette vil gi effekt på kroppen din og det er jo det vi alle ønsker! Er dere klare? Let go!

Du begynner med oppvarming på 10 minutter. Her skal du jogge rolig for å få opp pulsen din.

 Etter disse 10 minuttene skal du opp i oppoverbakke, det vil si at du setter tredemøllen på oppoverbakke på 10-12 og speeden din skal være ned på 5-6 km/t. Slik skal du forsette i 10 minutter.

√ Etter disse 10 minuttene skal du gå av tredemøllen her skal du nå gjøre bulgarsk utfall, husk å ta med deg vekter før du inntar tredmøllen. Du velger selv kiloene på vektene.

FotorCreated

√ 

Nå skal du opp på tredmøllen igjen, denne gangen setter du møllen på 12km/t og begynner å løpe i 5 minutter, du trenger ingen motbakke nå( YAY) Dette kan være tøft siden du nettopp har trent bulgarsk utfall, men dont give up, du er snart ferdig!

√ 

Etter løpeturen på 5 minuttene skal du nå av møllen igjen for å trene bulgarks utfall nok en gang. Nå skal du kjenne at kroppen virkelig bare vil gi seg, men nå har du kommet til siste runde. ( Jippi)

Nå er det opp på tredmøllen en siste gang, nå setter du oppoverbakken på 15 og holder speeden på 5-7km/t Slik forsetter du de siste 5 minuttene, husk det er bare fem minutter så er du ferdig. Når du har gått disse 5 minuttene går du av tredmøllen og kjører den siste bulgarske utfall øvelsen.

Nå er du ferdig!

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

Skriv en kommentar

0 kommentarer

 1. Denne må jeg prøve altså! 🙂

  1. Yaaa 😀 Fortell gjerne hvordan denne funket for deg Cathrine 😀

 2. Si meg, prøver du å ta livet av meg? Herregud, what a treningsøkt!!

  1. Ha ha ha, har du nettopp blitt ferdig?

   Fortell, var den tøff? Kjenner du det på kroppen?

   Gøøøy. Du er flink

 3. Eh ja.. Kroppen min har herved gått inn i død-modus! Jeg er vant til å løpe på løpebane å ikke mølle, trodde jeg var skikkelig flink helt til jeg prøvde økten din! Du sier at JEG er flink? Satan, DU er flink!!

 4. HOLY altså!! Jeg prøvde del 2 forrige uke og daua halvveis. I morgen skal jeg fader meg prøve denne altså, nei jeg skal FULLFØRE! 😀 gleder meg nå nesten altså. Disse programmene dine er veldig motiverende!! For et sprudlende menneske du et 😀

 5. Hvor mange repetisjoner av bulgarsk utfall skal man ta? 🙂

  1. Hei 😀

   Jeg tar 10 rept pr gang- Totalt 30 stykk 😀

   1. Martine

    Ok! Tusen takk 🙂 nå gleder(gruer) jeg meg til å teste..

   2. Espen Hilton

    YAY 😀

    » The mental challenge itself is half the work.»