Ikke alle ønsker å se deg halvnaken eller at du har sex med kjæresten din.

Inneholder annonselenker

Shoes // Caterpillar– Jeans // MQ – Jacket // Balmain // Cap // Billigprodukt fra Kina.

God kveld dere.

Det er så kaldt i dette landet om dagen at jeg klarer ikke helt å finne ut om jeg skal holde meg i Norge, eller dra tilbake til Los Angeles å jobbe derfra. Hadde jeg ikke hatt ting som må gjøres, hadde jeg kastet i meg et par valium`s og satt meg på flyet asap.

Under jakken er det faktisk to ekstra jakker, det er da du vet det er ekstremt kaldt i Norge. brrr….

Er det mange av dere som får Facebook friend request fra mange halv nakne damer? Er dette en ny trend på virus, eller er det mange halvnakene damer som bare har lyst å være kompis med meg? Hyggelig det altsår!

Det som skjer på Snapchat er kanskje hakket mer spesielt. Det er jo rene pornofilmene unge mennesker sender ut om dagen, why? Hvorfor sender de dette til meg? Hvorfor sender de dette ut til mennesker de ikke kjenner?

Noen ganger så gir jeg nesten opp på holdningen til dagens ungdom! Jeg skjønner det er morsomt med Snapchat, og det å sende ut videoer i noen få sekunder er gøy, men det blir liggende laget en plass selv om det bare vises 5 sekunder via app`n Snapchat. Tenk nå litt over hva dere sender og hvem dere sender til. Ikke alle ønsker å se deg halvnaken, eller at du ligger med kjæresten din. Det er ikke derfor jeg har åpen Snapchat!

Jeg skjønner at oppmerksomhet kan være morsomt å få, men ikke all pr er god pr!

Nei kids, keep your pant on and stay classy, trash is so 1995.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Ikke for og pirke. Men den knappen irriterte meg igjennom hele innlegget.

  1. Espen Hilton

   Ha ha om et er knappen på jakken du mener så kan jeg skjønne det.

   Denne jakken er så stram at det er ikke bare knappen som irritrer meg, he he

 2. Kunne ikke vært mer enig! Synes det er synd at det har blitt sånn. Glad jeg slipper å vokse opp med Snapchat og Instagram.
  Men med det sagt så må jeg si at jeg personlig mener bloggere har en stor innflytelse.
  Unge bloggere som gjør det samme men de gjør det for en «viktig» sak som free the nipples eller for å ikke seksualisere menneske kroppen eller fordi de er feminister osv. Ikke noe galt i det, men som en 14-15 åring er det kanskje vanskelig å forstå forskjellen.
  Folk kan si så mye de vil om at dagens 14 åringer vet og kan mer enn de kunne før. Men de er forsatt unge, naive og lett å forme.
  Og er man ikke klar over ansvaret av å være et forbilde så burde man kanskje la vær.
  Aldri sett Camilla Pihl være noe annet enn et godt forbilde for kvinner i alle aldre eller Anette Haga.
  Aldri kommentert på en blogg før, men føler dagen ungdom for mye het for ting bloggere og unge artister gjør hele tiden nemlig vise kroppsdeler for oppmerksomhet. Hvorfor ikke la stemmen, eller tema du vil ta opp snakk for seg selv i steden for? Og om de gjorde dette, tror du virkelig de hadde fått så mye plas i media da?