MITT USA!

PC151023

Happy 30 desember folkens.

Jeg er nettopp kommet hjem fra Los Angeles og jetlagen min vil virkelig ikke gi seg. Vanligvis kan jeg stå opp klokken 05:00 og begynne å jobbe. I går sov jeg til klokken var 16:45! Det er virkelig helt vilt. I natt sto jeg opp klokken 03:00 så et par tv-serier og sovnet igjen klokken 07:00.

Nå tvang jeg meg selv opp og klokken er 11:00. Det er vanskelig å få kroppen til å snu 9 timer.

Det er mange som lurer på hva mitt forhold er til USA. Da jeg var en liten kid sa jeg til mamma at USA er landet jeg skal bo i når jeg blir litt eldre. Hvem hadde trodd at Espen på 7 år flyttet ditt noen år etterpå? Merkelig hvordan ting blir til om man virkelig ønsker det.

Kast ut det som må kastes og dra på innkjøp av helt ny garderobe. Drømmejobb? Nei, men det er en helt fantastisk følelse å se hvor lykkelige de blir når de får klær på kroppen som løfter opp selvtilliten på en nytt nivå. Disse menneskene er ofte vant til å kjøpe dyre designklær, min jobb er å fortelle at designerklær gjør ikke jobben for deg, designerklær er ikke status som gjør deg lykkelig.

Du er din egen lykke og den kan ikke kjøpes for penger. Men klær og råd kan gi deg selvtilliten og det lille ekstra som puffer deg i riktig retning. Jeg elsker å se at mennesker lykkes, noen gang er det bare selvtilliten som må bygges opp. Jeg jobber først med å finne ut hvem disse menneskene er, hvor de vil videre i livet. Jeg begynner med livsstilen dems, så går jeg gjennom klærene, skuffene og noen ganger kjøleskapet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PC151016


PC151003

Selvtillit, motivasjon og kreativitet er hva som gjør meg lykkelig hvertfall.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Haha – det tok meg litt for lang tid å komme ut av jetlagen sist 😛 Fantastisk inspirerende innlegg <3

    1. Espen Hilton

      Ting som tar tid kjære. Tusen takk og godt nyttår til deg og dine <3