Denne er fylt med næring, proteiner, sunt fett! God jul :D

PC191270

God morgen dere, tenk i morgen er det julaften hjemme i Norge. Dette året har gått alt for fort. Vi feirer ikke jul før 25 desember her i USA.

Husker dere tv-serien Moesha? Brandy som spille henne i serien er snart klar med en helt ny tv-serie og den skal gå på kanalen Bet. Jeg tror faktisk vi har den kanalen i Norge også, så følg med fra januar.

PC191259

Husker dere jeg anbefalte resturanten Le Pain i London? Den finnes selvsagt også i Calabasas. Jeg tok favorittsalaten min chicken cobb. En salat fylt med næring, proteiner, sunt fett fra en halv avocado som ligger på toppen, og avlsuttet det hele med det som igrunnen bare skulle være et glass med Mimosa, men ble fire glass. God jul til meg selv der altsår! Er det «ferie» så er det «ferie»

PC191261
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
PC191234PC191231PC191244PC191241PC191241

Jeg hadde ikke planer om å jobbe med styling eller privat-shopping på denne turen, men jeg er ikke kjent for å takke nei til en jobb, så da har det blitt litt jobbing på gutten denne gangen også. Mer om det senere.

Følg meg gjerne på Snapchat @EspenHilton om dere vil se video fra Los Angeles.Årest moteblogger HER

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Da er leilighet booket på Hollywood Boulevard, Hollywood, CA 90028, USA. Håper det blir bra 🙂 Takk for tips, og god jul 🙂

  2. Charlotte

    Så flotte bilder! 🙂