Shopping- guide Los Angeles!

PC150986

Happy fredag dere. 

Shopping i Los Angeles er helt fantastisk. Det finnes utrolig mange plasser du kan dra for å finne skatter som du kan ta med deg hjem for en billig penge. Her er min lille-shopping guide i LA.

Melrose Avenue er fylt med alt fra vintage, second-hand butikker og koselig resturanter hvor du kan slappe av med en burger før du shopper videre. Den store «hemmeligheten er vintage-markedet som er på søndager. Her kan jeg love deg du vil finne alt fra klær til kule møbler.

Markedet begynner fra klokken 09:00 – 17: 00 Legger ved linken til dere her  Jeg stikker innom dette markedet på søndag, sava som jeg gleder meg.

PC171122PC171123PC171125PC171127

Wasteland er favorittbutikken min. Her kan jeg gå i mange timer, litt kjedelig for de som er med meg på shopping når det kommer til denne butikken. Jeg gir meg aldri før jeg finner det jeg leter etter. I går fant jeg en designer jakke til en fantastisk pris. Skal ta noen bilder av jakken i dag. Adressen til Wastland er 7428 Melrose Ave Los Angeles, CA 90046

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kan også anbefale dere å ta turen til The Grove. Her vil dere finne Nikestore, Topman, Victoria Secret, Nordstrom og Farmers Market hvor dere vil finne fantastisk mat.

I juletider vil dere virkelig få frem julestemningen. The Grove er et ute-kjøpesenter, men det er varmt i Los Angeles så her er det bare å kose seg.

PC181142PC181144PC181147

Du kan også være veldig turist og sette deg på denne, ha ha. 

PC181150PC181151

Det finnes også de plassene du virkelig ikke trenger å dra som foreksempel shopping-outlets. Det er så mye tull og tøys. Det eneste er kanskje billige Calvin Klein boksershorts ( 3stk for 30 dollar)

Ønsker du å shoppe bare designerklær ville jeg tatt turen til Beverly Hills og Rodeo-Drive. Utenom sykt dyre prise og mennesker som er så stramme i masken, finner du koselige resturanter hvor du kan sette deg og ta et deilig glass med vin. Det er gratis wifi overalt, så her kan du ta frem snapchaten din og ta en snap`n din av alle de plastikk operert menneskene du ser. Neida, joda!

PC171113

Årest moteblogger HER

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 kommentar