Slik blir du lurt for 14.000 kroner i USA!

PC161089

I Los Angeles er de smarte, kule og man tror faktisk på alt de sier om man ikke kjenner til hvordan tiggerene jobber i dette landet. De er som freelance-skuespiller og du kommer til å like måte de lurer deg på, merkelig nok!

Malibu er kjent for mennesker med penger så hva er igrunnen 20 dollar for de? Jeg skulle bare ta noen antrekksbilder til en post da hun kommer løpende mot meg med et stort smil, hun begynner å snakke og gir meg masse komplimenter på både utseendet mitt, klærene jeg hadde på meg og gir 100% interesse i livet mitt. Hun ville gi meg en bot fordi jeg sto å så på damene, ikke barbert meg og var alt for kjekk. Joda, man begynner å smile og hun gjør jo faktisk dagen litt bedre, så smarte er de her.

Er det noe tiggerene i Los Angeles kan så er det å spille med de riktige kortene, ha ha

PC161092

Damen samlet inn penger til hjemløse barn, hun hadde egen bok med bilder og kunne alt av informasjonen som gjør at vi som turister går rett i fellen. Her har du boten jeg fikk, ganske morsomt og kreativt om du spør meg, ha ha

12388160_10156301185185517_1529111560_n

Jeg skriver dette innlegget i dag i tilfelle noen av dere skal til USA og møter disse smarte folkene. Du kan både bli lurt for penger, visa-kortet ditt kan forsvinne når du snakker med de, pluss telefonen din blir borte før du klarer å blunke!

Mitt første møte med disse menneskene ble jeg frastjålet 14.000 kroner. Jeg digget denne damen så jeg gav henne faktisk 10 dollar, men nå er dere hvertfall advart på hvordan tiggere jobber i USA.

Nå skal jeg komme meg på trening, vi ses litt senere for en update.Årest moteblogger HER

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *