The Farm in Malibu!

PC161068

Hei alle sammen.

Jeg ligger jo noen timer bak dere så oppdateringene blir ikke helt etter planen. I går tok jeg turen til Malibu med min lille LA-familie. Jeg har blitt veldig glad i Malibu, drømmen er faktisk å kjøpe et lite beach house her om noen år. Tenk så deilig da? Pendle fra Norge – Los Angeles slik jeg gjør i dag, bare da har jeg egent hus ved Malibu? Livet altsår ♥

Malibu er kjent for strendene og er også hjem til rike og kjente personer, noe som har ført til at byen ofte har blitt brukt som bakteppe for de rike hovedpersonene i TV-serien The O.C om dere husker den.

Hva synes dere om bilen jeg kjøre til Malibu i går da? Den er så forbanna sexy. Nesten like sexy som den bilen jeg leide meg. 

En favoritt restaurant ved Malibu heter The Farm Pier Cafe, du kjører inn på Malibu Sport Fishing pier. Alt de selger her er organisk, føler for å drikke en Coca-Cola så er den også organisk og smaker helt fantastisk. Aressen er 23000 Pacific Coast Hwy, Malibu, CA 90265. Du trenger ikke booke bord og utsikten er helt nydelig. Dette er virkelig en plass dere må ta turen innom.

Yolanda Foster, Cher og Pamela Anderson er nærmeste nabo til denne resturanten, så hvem vet, kanskje dere får de de!

PC161061PC161060FotorCreatedPC151048PC151050


Nå skal jeg kaste meg i dusjen før turen går videre til et outlet. Dette shopping-senteret vi kjører til i dag har jeg aldri besøkt, men jeg skal holde dere oppdatert på både prisene og om det er verd turen om dere skal til Los Angeles. 

Ha en fantastisk onsdag videre så ses vi snart.Årest moteblogger HER

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Akkurat der var jeg i slutten av august, helt fantastisk sted 🙂

 2. Hun som sitter ved siden av deg er hun kjent? Hun virker kjent via TV.

  1. Espen Hilton

   Hun heter Siv Cotten og er kjent fra Norske og Svenske hollywood fruer

 3. Marius Røyseth Kristiansen

  Såå koslig!! Savna LA og USA så sykt mye 🙂 Har du vært på Nobu? Der va det sinnsykt koslig 🙂 Ha en finfin tur videre! 🙂

  1. Espen Hilton

   Tusen takk Marius. Jeg er alltid innom Nobu. Favorittplassen ass.
   God jul <3