Når frykten tar over livet ditt

PC110759

God mandag dere

I dag skjer det, det jeg har gruet meg til i noen uker. Jeg skal sette meg på et fly og bli sittende der i 10 timer. Helt ærlig så er dette noe av det værst jeg gjør. Frykten har virkelig tatt over og det hjelper jo ikke at media skriver om fly-bombing eller flycrash hele tiden. Hodet mitt begynner å bli helt tullerusk.

Da jeg la meg i natt fikk jeg heller ikke sove fordi alt jeg kunne tenkte på var «hva» som kan gå galt på denne flyturen. De sier jo at man ikke skal la frykten ta over i disse dagene hvor terror er en stor del av det man leser og ser i media, men det er virkelig ikke lett når du allerede har flyskrekk.

Jeg har fått meg et par valium`s som jeg blir å knekke når flyet tar av fra London om noen timer, da krysser jeg fingrene for at hodet og kroppen blir kastet inn i drømmeland og jeg voknet opp til hun glade damen i cabinen på British Airways sier, prepare for landing Espen, you are now at LAX!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har ikke blitt helt proff med min nye Olympus objektiv, men synes bildene blir helt ok med tanke på at dette er første gang jeg tester det ut. Jeg bruker Olumpus Pen kameraet om noen lurte på det.

PC110773

Vi ses om noen timer og jul Norge.Årest moteblogger HER

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Hege Thommesen

    Ønsker deg en riktig God tur Espen. Og skjønner tankene og redselen din. Men som min mor sier «ukrutt forgår ikke så lett» så da går dette veldig bra ikke sant 🙂

  2. God jul Espen!
    Sweet dreams på turen over 🙂

  3. Ann Kristin

    God tur, Espen 🙂 Frykt er en vond ting, men du er tøff som ikke lar frykten vinne, og gjør det likevel <3 Hilse så masse til Siv og Charlize og kos deg masse i LA <3 God jul 🙂