Kjære transportbedrifter!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei og hopp dere.

Jeg sitter som alle andre mennesker på Facebook og trykker meg gjennom forskjellige oppdateringer hele tiden, men i dag kom kom jeg over en ung mannen ved navn Julian. Han ønsker seg en jobb, og jeg ønsker at han skal få den jobben han virkelig ønsker. Det er tross alt jul så hvor kult hadde det vært om Julian fikk sitt høyeste ønske oppfylt?

Julian har lagt ut søknaden sin på Facebook, så nå legger jeg den ut på bloggerten min. Håper det er noen der ute som tar kontakt. Drømmen er jobb innen transportbedrifter, og han er utdannet innen transportyrket og har kompetansebevis. Han har førerkort kl. B og truck (T1 og T4).

12366215_1653001301647305_8776463179469758366_n


Jeg er aktiv arbeidssøker hos Adecco og NAV, men det går tregt, så jeg prøver å stå på selv også!

Jeg er en sta, ung mann på 23 år som aldri gir meg. Jeg har stor stå på-vilje og ønsker bare å få fast jobb. Mitt bosted er Ålesund.

Jeg har søkt jobb i mange bedrifter, men får ikke napp, så jeg må forsøke å være kreativ for å kunne skaffe meg en jobb. Nå prøver jeg meg også på Facebook, og håper at mange snille og gode sjeler kan dele innlegget mitt videre.

I 1-2 timer hver eneste dag jobber jeg med å skrive nye søknader og sende CVen min til flere bedrifter i Ålesund, og jeg sender også en del til nabokommunene også.

Til tross for utallige søknader til bedrifter, har jeg ikke fått et eneste napp eller tilbakemeldinger. Jeg har også forsøkt å få jobb via venner av meg. Det ser ikke ut til at det er så enkelt til å få jobb, spesielt ikke når arbeidsgiver leser at jeg er døv på søknadene og CVen min.

Jeg har full forståelse for at mange arbeidsgivere er skeptiske da de
mangler kunnskaper om døve og hvordan døve kan fungere på arbeidsplasser i forhold til sikkerhet, kommunikasjon og andre ting. Det at jeg er døv burde ikke være en hindring. Jeg sliter med å skaffe jobb når det er så mye fordommer og uvitenhet der ute.

Jeg skaffer selv evt. hjelpemidler fra NAV hjelpemiddelsentral, og bruker tegnspråktolk/bildetolk for å kommunisere på møter eller ellers ved behov. Dette koster ikke bedriften noenting.

Mitt sterkeste område er transport/lagerarbeider. Jeg er utdannet innen transportyrket og har kompetansebevis. Jeg har førerkort kl. B og truck (T1 og T4).

Evt dersom det er ønskelig, så har NAV sagt at etter en tid på prøve i en bedrift, så kan de mulig dekke førekort for tung lastebil for meg.

Alt av jobb er av interesse, og jeg lærer fort. Jeg er nøyaktig og forsiktig, og jeg har alltid med skriveblokk og penn slik at jeg kan notere ned hva som er viktig under opplæring.

Jeg håper veldig sterkt på at noen fatter interesse for dette og ser at jeg er en ung mann som virkelig ønsker å være aktiv deltager i arbeidslivet.

SPRE ORDET VIDERE PÅ DERES SOSIALE MEDIER! LA OSS HJELPE JULIAN UT I ARBEIDSLIVET! DEL VIDERE!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Tommel opp Espen! Så kult du vil hjelpe Julian igjennom bloggen din håper han får seg jobb asap!