Gratulere, du VANT!

Inneholder sponset gave til lesere fordi jeg er Specsavers-ambassadør.

specsavers_1408s

God kveld dere og gratulere så mye til vinneren både her på bloggerten og Facebook siden min. Det har vært veldig vanskelig å finne en vinner fordi svarene deres var så lange og fine ♥

Det kommer flere konkurranser så håper alle blirr med nestegang også.

Skjermbilde 2015-11-14 kl. 18.46.50

Etter du har tatt synestesten din skal du/dere få plukket et par briller fra min Selected by stand som jeg har sammen med Lene og Cathrine. Synes du det kan være vanskelig å finne ut hva som passer ditt hodet? Da kan jeg anbefale å lese dette innlegget hvor Lene forteller litt om hennes briller, farger og rammer.

Gratulere så mye til STINE BREIDFJORD OLSEN  som vant på bloggen, og til Marianne G Eftestøl som vant Facebook konkurransen.

Husk at det kommer flere sjangser, men denne gangen hadde jeg ikke nok til alle sammen. Nå kan dere bare sende meg en mail på EspenHilton@gmail.com med deres kontaktinformasjon så skal jeg ta en telefon til mine fantastiske venner på Specsavers og gi beskjed at dere har vunnet.Årest moteblogger HER

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *