En Justin Bieber på avbetaling er du snill!

Det er noen ting som sjokkerer meg litt, Marlene (21) fra Trondheim har da betalt nesten 8000 kroner for å dra på Justin Bieber konsert. Her vil hun få en fantastisk flott plastikkstol i nærheten av scenen. Hun vil også få en selfie med kongen av vannkasting. Har du 8000 kroner liggende og det er dette man ønsker å prioritere pengene på i julen, ja da skal du få love til det, men hvor er tankegangen når du tar dette på avbetaling? Jeg blir sjokkert over dagens ungdommer!

Det positive er jo at det Luksusfellen forsatt er under innspilling og trenger helt sikkert nye deltakere  men en plastikkstol og selfie på avbetaling? Hvor er verden på vei? Hadde du kjøpt deg en Justin billett på avbetaling?

Selv har jeg pakket inn gaver til fattighuset og flyktinger denne julen for 8.000 kroner. Vi er alle forskjellige når det kommer til penger og gaver i julen har jeg skjønt!

Har du lyst å gi gaver til fattighuset så kan de leveres til Fattighuset, Grønlandsleiret 39, 0190 Oslo.

Husk å merk pakkene med «Dame» pluss størrelse, «Mann» pluss størrelse eller «Barn» pluss størrelse. Er det en leke så kan du merke det med alderen leken passer til

God jul dere, nå er det julebordtid med kompisene mine, vi ses litt senere.Årest moteblogger HER

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

Skriv en kommentar