Når jeg er usikker, da kommer han!

Hola folkens og god kveld.

Det har seg slik folkens at vi kan alle være usikre, men noen er flinkere å skjule det enn andre. Jeg har mine ting med meg selv som gjør meg veldig usikker, men veldig få kan se det fordi jeg kan skjule det veldig godt.

Jeg har en slik dag i dag faktisk, føler meg usikker, føler det er noe som ikke helt stemmer. Jeg snakker litt til meg selv, mens hjernen er i full diskusjon med en annen plagsom person i hodet mitt.

Han jeg diskuterer med prøver å få makten over meg, kjenner dere til den følelsen? Du vet selv hva du føler og hva du mener, men når det er for mye som skjer kommer han frem. Han kalles «Styggen på ryggen» Han er nok en jævel vi alle sliten med til tider. Han er den personen som fortelle deg hva du ikke kan, han forteller deg aldri, jo dette kan du! Noen ganger kunne jeg ønske «Styggen på ryggen» bare var en mobil-app som ikke kunne lastes ned! 

En måten og kvitte seg med «Styggen på Ryggen» er trening for min del. Det hjelper å løfte tungt slik at tankene går på noe helt annent enn det negative. For det er ikke det at jeg er negativ, det er «Styggen på ryggen» som er det. Han forteller meg alt jeg ikke klarer i livet! Vi har han alle sammen, den jævelen assår!

Med det sagt så tar jeg meg en tur på trening, og avslutter med en deilig melkesjokolade tenker jeg. Ha en fantastisk kveld.Årest moteblogger HER

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Hilde Kløvjan

    Helt enig trening er virkelig god terapi kaller jeg det:-) når jeg kommer seg på trening, kobler jeg ut det som eventuelt måtte suse oppi hode 🙂 og så føler man seg mye bedre etter trening <3 for ja vi alle har slike dager, det tror iallefall jeg.. God trenings økt til deg:-)