Jeg ble så sjokkert! Men nå er det nok :D

PB210295


God mandag dere.

Jeg elsker en effektiv mandag. Sto opp klokken 07:00, men skulle igrunnen opp klokken 06:00 som vanlig, men i dag ville jeg ha en time ekstra. Drakk en deilig kopp med kaffe og løp ned på Sats.

Jeg har fått meg pulsklokke og jeg trodde faktisk ikke det ville gi meg så mye motivasjon som det har gjort. I går dro jeg på trening og testet ut pulsen med fettforbrenning programmet mitt. Jeg ble sjokkert på hvor dårlig form jeg var kommet i. Joda jeg trener mye, men ofte blir det styrketrening og glemmer kondisjonen. Nå er det nok sa jeg til meg selv etter gårsdagens økt. Time to hit the cardio!

I dag er jeg faktisk bedre form allerede. Jeg brukte samme program, men pulsen er lavere og jeg klarte å løpe fortere. Mitt råd til dere er å kjøpe eller ønske dere en pulsklokken til jul. Det øker motvasjonen og gir ekstra kick på trening. Gøy for oss treningsnarkomaner dette.

PB210287

Nå er jeg klar for å gripe dagen med spennende møter og betale fantastisk kjedelige regninger! Mandager altsår ♥. God trening folkens, vi ses snart.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *