Espen Hilton & Ralph Lauren 2015

God kveld folkens.

Det er nok mange av dere som har skjønt av Ralph Lauren er mitt favorittmerke nå, derfor ble jeg ekstra giret da Zalando ringte og lurte på om jeg kunne tenke meg å vise frem #shareyourstyle med Polo Ralp Lauren på bloggen. Jeg kan jo ikke takke nei til et samarbeid hvor jeg faktisk får vist frem både min favoritt designer og hans plagg i et og samme innlegg Dette er moro for en moteblogger, pluss at nesten alt jeg shopper kommer jo fra Zalando også.

For meg er Polo Ralph Lauren et design som ligger i en bra prisklasse, og dere vet jo at pris og kvalitet er viktig. På min blogg skal alle ha råd til det jeg viser frem. Jeg har valgt å vise frem en litt mer classy look om jeg får si det selv. Denne looken er perfekt til så mye, men kommer du kledd sånn på jobb vil gi deg et kompliment. Jeg er ikke så redd for å skryte av meg selv, he he. (Fuck janteloven)

Buksen er lav på livet og ekstremt behagelig på. Genseren tok jeg i størrelse medium fordi jeg kjenner dette merket så godt og kunne se fra bildene på Zalando at den var god på strechen. Skjorten ble størrelse large fordi jeg er en idiot når det kommer til å vaske tøy, og ofte så klarer jeg å krype skjortene slik at de går fra medium til small etter første vask. Ha ha.

FotorCreated


Om du er størrelse meduim så har jeg beskrevet litt her hvordan skjorten er, husk at jeg har tatt størrelse large.


 Ralph Lauren skjorten finner du her.

FotorCreated

√  Ralph Lauren buksen finner du her.

√ Ralph Lauren genseren finner du her

√ Ralph Lauren skjerfet finner du her

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *