Morgentrening klokken 06:00!

God morgen dere. Håper dere har sovet godt hele natten. 

Klarer ikke helt å stå opp klokken 06:00 for å gå på trening! Men jeg skal få det til, bare gi meg 5 minutter til i sengen. Jeg sover faktisk slik som på dette bildet, og hver gang jeg vokner har trynet mitt fått enda flere rynker, ha ha.

Ikke fordi at dem har kommet over natten, men jeg har et gummi-tryne, helt sant. Når jeg ser meg i speilet etter at jeg har ligget sånn med fjeset ned hele natten har jeg fått et Happy Potter tegn i pannen. Det skjer hver eneste natt. Er ikke det litt funny da? Espen Potter in the house! Det er samme hvilken side jeg ligger på, huden min fletter seg sammen i pannen. Tenk hvordan det blir når jeg er 60 år, da er nok Harry Potter looken borte og har gått over til hunderasen Shar Pei  Så lenge jeg ikke mister håret er det greit for meg.

Da jeg gikk på skolen ble jeg ofte kalt for Jim Carrey. Det er ikke bare fordi jeg har et gummi-tryne. Jeg er faktisk sykt morsom når jeg virkelig slår til. Den skal jeg faktisk ha, humor med sarkasme er nok en ting som ligger veldig nært mitt rynkete morgen tryne.

Ville bare si god morgen til dere, nå stikker jeg på trening. Etterpå er det møter etter møter, men det blir en bra dag. Vi ses uansett på Snapchat @EspenHilton for meg moro. Håper forsatt dere vil legge inn en stemme på meg under her. Ha en fantastisk dag alle sammen og husk, føler du for å bare slappe av i dag fordi det er stygt vær ute, ja da lurer du deg selv. Opp og hopp!

Årest motebloggerHER 

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

Skriv en kommentar