Denne matbloggeren må dere følge :D

Hola folkens.

Da var jeg tilbake etter en lang dag som startet med trening klokken 06:00 og avlsuttet med en frokostevent på Aker Brygge. Det er så deilig å starte dagen så tidlig fordi da sitter jeg igjen med masse energi og overskudd. 

Jeg skal jobbe litt til nå før jeg skal ned på trening igjen og teste ut mitt hjemmelaget fettforbrenning program. Dette programmet har jeg et hat elsk forhold til fordi det er så sykt tøft, men så utrolig deilig etterpå. Jeg utforderer dere alle til å teste dette ut. 

Men dagens tips til en matblogger dere burde følge er Juliesmatblogg. Hun sto for frokosten i dag. Jeg er mektig imponert. Det skal mye til for at noen imponere meg med mat for vi vet alle hvor sær jeg kan være på kostholdet.

 Vi fikk en fantastisk sandwich fylt med avocado og egg og en hjemmelaget deilig grønn juice-smoothie. Perfekt før en god treningsøkt. Tusen takk for maten Julie, gleder meg til flere slike oppskrifter.

Anne Brith kommer på besøk snart, vi skal jobbe sammen noen timer før vi skal på Vixen event i kveld. Hyggelig. Ses litt senere. 

Årest moteblogger HER

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Wow, tusen takk Espen! Glad det fallt i smak 🙂

    Må bare skryte litt av min assistent som faktisk sto for maten i dag. Ida Bergsløkken, og hun driver en løpeblogg. Sjekk den ut:
    http://smartmatraskebein.no

    1. Espen Hilton

      Veldig bra mat. klapp, klapp til dere begge to 😀