Julebordsjakken som passer lommeboken din.

Inneholder annonselenker

Hei og hopp fine mennesker.

En slik smoking-jakke kan du bruke til julebord, fest eller bare ta den på deg med noen slitte jeans og denim skjorte. Jeg synes det er litt kult å blande forskjellige stiler og bruke det til hverdags. Jakken jeg har på meg er fra Blamain X H&M, men jeg har funnet noen tips til dere som passer lommeboken bra. 

I dag har jeg et par møter før turen går videre til Sats og en ekstra hard styrketrening. I kveld skal vi snakke litt om refleks igjen tenkte jeg. Jeg synes dette med refleks er så viktig og ser at alt for mange mennesker glemmer å ta den dingsen på seg. Det må vi virkelig få gjort noe med. Vi ses litt senere, husk at det holder med 30 minutter på trening, det klarer vi alle sammen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse jakkene sitter på som et skudd. Jeg er 1.86 høy og bruker strørrelse 48 i denne jakken. 

FotorCreated

1. Jakke her 2. jakke her. 3. jakke  her

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Årest motebloggerHER 

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *