Hun ble påkjørt etter en fest!

Hei dere.

Sist vi snakket om refleks samarbeidet som If har med Mardou&Dean gikk det i OOTD og jeg ville vise dere hvor kul den jakken var. Denne gangen har jeg lyst å dele en liten histore med dere.

For fire årsiden var venninnen til en kompis i gebursdagsfest hvor de feiret en 30 årsdag. Da festen var ferdig dro de alle på byen og koste seg videre. Da klokken ble rundt 02:00 følte hun at det var på tide å komme seg hjem, men siden hun bodde på Majorstuen så kunne hun bare gå istedenfor å ta en taxi. Det ville jo bare ta henne toppen 15 minutter.

Da hun skal gå over gangfeltet for å komme seg til leiligheten kommer det en bil som treffer henne på siden. Hun overlevde dette, men hun har forsatt skader i hoften fire år etter ulykken. Hun hadde ikke refleks, hun var kledd i en helsort kjole og sort frakk. Tenk om hun hadde hatt på seg disse vottene som If har laget sammen med Mardou&Dean? Da hadde ikke dette skjedd og husk Majorstuen er et relativt godt belyst område i Oslo.

Husk at refleks kan redder livet ditt, og dette samarbeidet har gjort det både kult og trendy med refleks.

FAKTA: * Om lag 1000 fotgjengere skades i trafikken hvert år, og 30-35 av disse mister livet. Hvor sykt er ikke dette.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *