Game on, bitch!

Dette produktet er ikke en reklame, det er heller ikke et sponset produkt, men det kan inneholde sykt mange dårlige tapere og ekstremt fulle venner mot slutten.

God kveld dere, håper dagen har vært fantastisk.

Min hangoverdag har vært helt ok, men er det noe jeg elsker så er det regn på dager som dette. Det hadde kanskje vært hyggelig med noen venner på besøk, men man kan ikke får alt. Hadde jeg hatt venner på besøk i dag ville jeg invitert dem med på et drittmoro spill. Spillet heter Last letter standing.

Dette spillet blir hvertfall med meg på neste kompiskveld, og det beste er at man ikke kan jukse. Er det slik i alle vennegjenger at man har en kompis som er like dårlig vinner som taper? Jeg har et par venner som er sånn, de blir sååå sure om de taper, og vinner dem får du høre det hele kvelden. 

En spennende vri på klassiske ordspill. Snu et kort og sett i gang tidsuret. Navngi et ord som matcher kategorien og som begynner med den valgte bokstaven. Men du må tenke raskt, for både bokstavene og tiden løper ut! Når tidsuret ringer, går turen videre til neste spiller. 36 spørrekort. For 2-10 spillere. Spilletiden er 30 minutter.

Last letter standing er en anbefaling fra meg til alle dere som liker å spille med familien i julen eller vennene på fest. Vi brukte det som drikkespill på hytta. For å si det sånn så måtte to av spillerene drikke 3 liter rødvin, ha ha.

Last letter standing spillet koster bare 50 kroner. Du finner det på lekbutikken Toysrus. Koster igrunnen 200.- Jeg elsker salg i butikkene. 


Det var dagens lille tips fra meg til dere. Nå skal jeg slenge meg på sofaen å se en bra tv-serie. Vi ses senere.

Årest motebloggerHER 

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *