En pakke Valium er du snill!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere,

Jeg vet ikke hvordan dere har det når det kommer til frykt eller nerver, men for min del så er dem skyhøye om dagen (bokstavelitalt) 

Etter alt som skjer så har nervene mine begynt å ta litt styring i livet mitt. Jeg gleder meg til både litt ferie og jul i Los Angeles om noen uker, men bare tanken på å sette meg 10 timer i et fly gjør meg livredd. Det skal virkelig ikke være slikt. 

Jeg har snakket med mange nære venner og fortalt dem at frykten min for å sette meg i et fly har bare blitt større etter alt som skjer i verden. Det er ikke det at jeg er livredd for å fly, helt sant! Jeg tror at hovedgrunnen til at jeg har det slik er hva jeg ser og leser i media. Hvorfor skulle det ikke skje meg? Når da folk sier, nei herregud dette går så bra, du kan ikke tenke slik. Jeg er fult klar over at jeg ikke skal tenke slik, men sånn har det dessverre blitt.

Nå har det gått så langt at skal jeg klare å slappe av 10 timer i et fly må jeg gå litt drastisk ut. I dag har jeg vært hos legen min og fått Valium. Jeg rører aldri noen tabletter og da ikke en gang hodetabletter, men nervene og fantasien min tar styringen når jeg setter meg i flysetet.

Hva skjer nå, hva slags lyd var det, tenk om jeg blir sprengt i filler i dag! Helt seriøst, sånn har det blitt. Tror jeg trenger en hypnotisør ang dette asap, men før den tid så får det gå med en pille. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En pakke valium, ja takk! Nå håper jeg flyturen min blir rolig.

Årest moteblogger HER 

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *