Mitt siste samarbeid!

Hello folkens og glad søndag fra Haugesund.

Da har jeg kommet til det alle siste samarbeidet jeg har med Ellos for denne gang. Jeg synes helt ærlig det er litt trist fordi Ellos har utrolig mye bra klær til en fin pris for både gutter og jenter. Har så lyst å vise dere enda mer hva dem har å by på.

Jeg har valgt å vise frem noen produkter i dette siste innlegget som passer bra til vintersesongen. Frakken er perfekt for julebordsesongen. Denne kan dere bruke over dressen eller en laidback stil som jeg bruker den til på bildet.

Genseren har blitt en av favorittene min denne sesongen. Den er varm, kul og kostet nesten ingenting. Jeg liker veldig godt å bruke skjorte under genseren, det løfter antrekket litt mer.

Denne frakken fra Selcted Homme inneholder 70% ull, 15% polyester, 10% polyamid, 5% kasjmir
Fôr: 55% polyester, 45% viskose. Du får du HER

FotorCreated

Genseren er fra Les Petits Pris og koster faktisk ikke mer enn 399.-

Det er virkelig billig! Genseren finner du HER!

FotorCreated

Andre kule frakker og jakker fra Ellos.

FotorCreated

1.HER. 2. HER. 3. HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *