Hva er din boligverdi?

IMG_5989


God morgen eller snart ettermiddag fra det glade vestlandet. Ok, jeg tror kanskje dette den beste infoen man kan få før ditt boligkjøp og den «værste» infoen man kan få i ettertid. 

Dere vet jo at i juni 2015 kjøpt jeg en leilighet som brukes til blogg-kontor. Da det var visning på leiligheten ble jeg faktisk litt små forelsket med en gang. Leiligheten var perfekt til mitt bruk og det kom bare to stykker på visning så dette kom til å gå min vei.  De hadde satt leiligheten til 2 millioner, men jeg var 100% sikker på at jeg kunne få den litt billigere. Jeg fikk den litt under takst. 

Poenget mitt er: Hadde denne nettsiden vært tilgjengelig før jeg skulle på visning, da hadde jeg klikket meg inn og søkt opp hva sist eier gav for leiligheten. Den tidligere eieren av leiligheten gav 1.5 millioner, det vil si at personen tjente en halv million på salget. Heldig der altsår! 

Kompisen min kjøpte rett før meg og gav faktisk 700 tusen mer en den tidligere eieren. Assår!! Joda, å kjøpe leilighet i Oslo koster flesk. Er ikke dette litt kult å vite før man går på visning? Eller er det helt teit med en slik nettside?

Folkets Favoritt HER

Årest moteblogger HER 

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *