Hellstrøm hadde klikket !

Hei dere.

Det er noen innlegg som jeg virkelig liker å skrive og det er anbefalinger på resturanter. Hvor dere burde dra og hva dere burde spise. En ting jeg kanskje burde begynne å skrive om er hvor dere aldri burde gå! 

De fleste som drar på kafe i ukedagene er eldre mennesker og kvinner som nettopp har fått barn. De drar ut for å møte vennene sine og tenker, i dag skal vi kose oss på kafe og kjøpe en deilig lunsj. Jeg hadde samme tankegang i dag. 

Jeg ville dra på en kafe og unne meg en god cæsarsalat. Det er ikke alle som vet dette, men en cæsarsalat er virkelig ikke den sunneste salater på markedet. Går du på McDonald’s foreksempel kan salaten inneholde opp til 800 – 900 kalorier. ( De jævla E-stoffene) . Du skal ha opp til 2300 -2500 kalorier pr dag. Da er ikke så mye igjen å spise om man skal gå helt etter boken. 

Jeg blir så forbanna og irritert på noen kafe/resturanter! Det er flott at servicen er bra, men når man får en cæsarsalat servert som inneholder 8 saltatblader neddynket i fett og smør. 3 tynne kyllingfilet, 5 krutonger som kunne vært hentet fra en pose på daglivarebutikken og 1 ihjel drept bacon skive!

Hadde jeg tatt frem kalkulatoren min og begynt å regne på innholdet i min saltat hadde den hvertfall kommet opp i 500 kalorier. Helt sykt med tanke på at det eneste som ville dekke min metthetsfølelse er kyllingen og resten er e-stoffer!

Slik så maten min ut. Jeg tok et bit av kyllingen og fordelte innholdet. Totalprisen på dette var 139 kroner! Er dette verd 139kroner? 

Jeg tror Hellstrøm hadde klikket eller tatt på seg jakken å gått videre. 

12255577_10156219782605517_206223867_o

Jeg spiste opp kyllingen fordi jeg var sulten og resten ble igjen på tallerkenen. Merkelig at servitøren ikke spurte meg om det var noe galt med maten. 

12268516_10156219782790517_1319673770_o

Poenget mitt er at 139 kroner er kanskje ikke så mye penger for meg siden jeg ikke har barn eller går på pensjon, men for de menneskene som elsker å dra på resturant og er villig til å bruke pengene sine her burde det virkelig være mat av topp kvalitet. 

Er du ening så gjerne del innlegget slik at alle kan få litt orden på maten vi betaler for. 

xx

PT Hilton!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Bjørg Louise Pedersen

  Vi som forbrukere må rett og slett bli bedre på å klage! Så lenge vi betaler for maten og ikke sier noe så kan de bare fortsette å gi oss dårlig mat! Tar meg i nakken og skal skjerpe meg!!!

  1. Espen Hilton

   Ikke sant!

   Say YES to great food 😀

 2. En cæsar salat er virkelig ikke noen slankekur mat, mange tror salater er det… Med det er det vanligvis virkelig ikke.
  En cæsar skal være vendt i aioli og kun ha krutinger… Kylling er ike standar, men de fleste resturanger serverer med pga det passer… Jeg vil si i en forretsalat er ca 70g kylling riktig mengde og på en middagsalat er ca 120-130g mere riktig.
  Det burde være godt med parmensan på i skiver og krutonger.
  Din salat så litt kjedelig ut men den er vel ca som en forrett vil jeg si… Måten du la det opp på så så det hele litt trist ut…
  Til den prisen burde det vært litt mere…