La oss snakke litt trening og skader!

Inneholder annonselenker og reklame som er kjøpt fra egen lommebok!

Hello folkens.

Jeg er i Haugesund og jobber denne uken. Er det noen mennesker jeg virkelig elsker så er det Haugesund folket, de er nesten like irriterende hyggelige som det vi er fra Kristiansand og Vennesla. My kind of people! 

Jeg vil gjerne snakke litt om løping og skader i dag. 

Avhengig av vekten din må føttene dine tåle en betydelig belastning for hver kilometer du løper. Det er derfor ikke overraskende at opptil 70% av løpere utvikler skader hvert år. De vanligste skadene er beinhinnebetennelse, smerter i akillessenen, tretthetsbrudd i skinnbeinet og generelt ankel- og leddsmerter.

FotorCreated

Skovalg og type underlag er ytre faktorer som påvirker risikoen for å bli skadet. Men også indre faktorer som muskulær svakhet, fotstilling og økt Q-vinkel øker denne risikoen. 

Jeg kan virkelig gå god for denne skoen fra Reebok. Den har egen pump-knapp som gjør at du pumper inn luften i skoene slik at den passer perfekt til dine bein. Dette er mitt andre par fra denne serien. 

Skoene får du faktisk 25% billigere i dag. Det er digg da. Hadde jeg vist dette så hadde jeg ventet med mitt kjøp. Uansett så er hvertfall disse skoene verd hver eneste krone til tredemøllen eller ute i marka.

Skoene får du HER.

FotorCreated

Har du blitt så uheldig og fått løpebein slik jeg har pådratt meg opp gjennom årene vil jeg anbefale å investere i denne Foam rollen. Dette er faktisk en av grunnene til at tredemøllen og løpingen er en del av treningen min forsatt. Beste oppfinnelsen for oss med løpeskader. 

Foam Roll finner du her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Ja di skoene er virkelig gode, har di selv i grønnBruker di til mølle løping jeg da det er inne skoene… Har stort sett brukt asics , men ble virkelig overraska over disse skoa blir et par til når di jeg har er utslitt jaHa en flott dag da