Det er tid for en forandring!

IMG_5839


Hallo fra vestlandet. 

Det er november og vi begynner å nærme oss et nytt år. Et nytt år i vente er det viktig å sette nye mål og meninger. Dette er måten jeg jobber på.

Tidligere så leste jeg boken The Secret og trodde dette var reddningen på alt jeg ønsket meg. Det er helt greit og ha en bok som inspirasjon, men det er ikke denne eller andre bøker som skaffer deg jobber, det er deg selv! Du må ha fokus. Legg fra deg boken og sett igang. Du har veldig mye du skal gjennom på 365 dager så boken for bli en inspirasjon når du finner tiden til det. Kanskje på hytta eller toalettet når du tar deg en liten promp i skåla.

Det jeg har tid til er å jobbe og ha fokus på hva som er riktig og viktig for meg som person. Jeg tror ikke at suksessen kommer av en bok. Jeg tror suksessen kommer av hardt arbeid og at du har troen på deg selv.

Hvert eneste år har jeg 10 desember som min planleggingsdato. Litt rart at det er nøyaktig 10 desember hvert år, men slik har det blitt. Jeg setter av hele dagen, slår av mobilen etter sosiale medier jobben er gjort. Jeg legger frem tegninger, bilder og notater som har blitt skrevet og tatt vare på gjennom hele året, og tilslutt skal dette bli nesteårs mål! Målene jeg setter er store, men det er bare 5 hovedmål.

Jeg er ekstremt målrettet og gir aldri opp før målene er satt. Hovedmålene mine deles inn i fem. Etter dette har jeg 365 dager på å fullføre dem 100%

FotorCreated

Helt siden jeg startet dette i 2010 har jeg nådd alle disse målene. Mine mål for 2016 er hakket høyere enn de jeg hadde for året 2015. Jeg har trua på meg selv, om du har trua så vil du også nå dine mål. Men husk å jobb målrettet mot dem og ikke la noen fortelle deg at du ikke kan. DU KAN!

Det er også viktig å takke nei til prosjekter/ tilbud om man ikke kan gå 100% inn for jobben som ligger bak. Hvor viktig er det igrunnen å være på tv om du i etterkant skal si at du har blitt feil klippet? Eller ta på deg et blogg-samarbeid om du ikke kan levere det kunden din ønsker? Skjønner dere litt av budskapet mitt her? Stå for det du leverer og gjør jobben som kreves, gjerne gi ekstra innsats hvergang!

2016 blir en forandring med mange nye impulser, jeg gleder meg!

Er du klar med dine mål for 2016? 

Folkets Favoritt HER

Årest moteblogger HER 

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Birgitte

  Herlighet for et inspirerende innlegg! Skal virkelig ta dette med meg når jeg skal sette meg ned og skriver ned mine mål for 2016.

  Kos deg videre i Haugesund! 🙂

  1. Espen Hilton

   Så kult å høre 😀

   Tusen takk og kos deg masse du også 😀

 2. Hannah H

  Veldig bra skrevet, kjente jeg trengte å lese dette idag. Fikk litt mer stå på vilje, så tusen takk for det! Mål er viktig, det er det som driver oss. Jeg pleier selv å sette mål til det nye året, men dette ga meg mange fine ideer på hvordan jeg skal gjøre det i år. Ha en fin kveld videre 😀

  1. Espen Hilton

   Hei Hannah. Så koselig. For meg handler det om en helårsplan ikke bare et nyttårsforsett 😀

   Ha en fantastisk kveld videre du også 😀

 3. Motivasjonsinnlegg er sjelden min greie, men DETTE likte jeg! Noe nytt og veldig inspirerende 🙂 takk, jeg skal gjøre som deg!

  1. Espen Hilton

   Såååå hærlig å høre. Kult. Hold meg oppdatert på veien din 😀

 4. So true Espen! Så enkelt og greit er det egentlig.