Selected by US!

Ambassadør samarbeid

specsavers_1508s

God morgen dere. 

Det gjør meg virkelig stolt innerst i hjerterota og endelig få dele dette med dere. Dere vet jo at jeg er ambassadør for Specsavers, og nå er de nye bildene endelig kommet. Disse skal ut i alle 75 butikkene i Norge. Stas altsår! 

Jeg har valgt ut to favoritter til årets Selected By kampanje! I år hadde jeg lyst å prøve noe nytt så gikk for en brille med litt kraftigere rammen, og siden jeg har tatt utdanning som personlig-trener hadde jeg lyst på en brille med sporty look.

Skjermbilde 2015-11-14 kl. 18.46.50Skjermbilde-2015-11-14-kl.-19.24.31Skjermbilde-2015-11-14-kl.-19.24.37

Vår Selected By kampanjen begynte i alle Specsavers butikker i går. Det beste med denne kampanjen er at du kan plukke 2 briller og bare betale for 1. Så om du trenger en herrebrille og en damebrille så får du den ene gratis. Perfekt julegave da? Du kjøper en til deg selv (fordi du fortjener det) og en til mannen din, ha ha. Slik shopping elsker nå hvertfall jeg. 

Er du i nærheten av en Specsavers butikk så stikk innom og sjekk ut detaljene i Selected By brillene til Lene og Cathrine. Her snakker vi damer som har peilig. Selected By kampanjen vår er i alle 75 butikker over hele landet NÅ! Jeg er bare så stolt over dette samarbeidet.

specsavers_1408sFotorCreated

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Liv Hedemand

    1 til deg og 1 til meg….