Q&A’S

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God fredag diggeste mennesker.

Endelig er det fredag igjen. Disse ukene går så fort at jeg blir nesten litt redd for at jeg ikke skal rekke alt som må rekkes. Det er veldig lenge siden jeg har hatt en Q&A med dere, så tenker at denne fredagen passer bra med litt spørsmål.

Hva er det første du gjør når du står opp på morgenen? Åpner opp telefonen, trykker på Snapchat og tar en morgensang. Etterpå springer jeg bort til kaffemaskinen og trykker fullkanne, takk! Setter meg godt tilrette i den stygge brukte barestolen min som ikke er sponset og begynner å blogge. 

Siden du er så opptatt av Snapchat, hvorfor og hva er det beste med denne app`n? SnapChat er så genialt, mine lesere kan få et bedre innblikk i hvordan jeg er som person. Når man blogger får de bare et bilde og tekst, men med Snap får dem også video med både sang, dans og inspirasjon. De kan bli med backstage på ting jeg driver med og siden jeg har åpen snap kan de komme med spørsmål om det er noe dem lurer på. SnapChat er en genial måte å kommunisere med dine lesere og følgere.

Hvem er de siste fem du ringte på telefonlisten din? Tror ikke dere kjenner alle disse, men la meg nå sjekke. 1. Cessa, 2. Anne Brith, 3. Lene Orvik. 4. Andrè. 5. Siv Cotton. 

Hva skal du gjøre i julen og på nyttår? Jeg reiser til Los Angeles og San Francisco i julen. På nyttår reiser jeg på fjellet med gode vennner. Jeg kan ikke stå på ski, men tror jeg er en proff på å lage stemning på afterski så dette blir nok veldig bra. 

Hva var den siste middagen din? Koteletter med poteter, broccoli og gulrøtter. Sykt godt 😀

Hva er favorittsangen din akkurat nå? Mike Posner – I Took A Pill In Ibiza. Sykt digg låt.

Favorittfilmen for øyeblikket da? Get ready for Ricki med Meryl Streep i hovedrollen. Hun er min favoritt skuespiller. Denne filmen er virkelig en must see. 

Hvilken tv-serie vil du anbefale? 1. American Horror Story – Hotel. 2. Scandal. 3. How To get Away With Murder. 4. Mom. 5. Wicked City 6. Quantico. 7. Stalker. 

Gratulere, du er blitt semifinalist innen 4 kategorier på Vixen Blogg Awards 2015. Av disse 4, hvilken ville betydd mest for deg å vinne? OY! Bare det at jeg er semifinalist innen disse kategoriene er jo fantastisk stort synes nå jeg, Men skal man tenke på bakgrunnen jeg har så ville det vært helt fantastisk å vinne årest moteblogg. Det å slå ut alle disse flink damene hadde virkelig betydd masse. Det er på tide at en gutt overtar den tronen, sant? He he. Men folketsfavoritt og åretsgullpenn, nei vet dere hva! Jeg er faktisk helt satt ut av disse nominasjonene. Utrolig morsomt.  

Hvordan ser drømmefesten din ut? Jeg har vært på mange morsome fester, men skal jeg lage en selv så ville jeg invitert alle kompisene mine til Los Angeles, leid meg samme hus oppe i The Hills som jeg gjorde sist gang og ha Studio 54 som tema fest. Her skal alle kle seg ut og vi skal bare være i huset hele kvelden. Vi invitere alle naboene og blir kjent med ekstremt mange nye hærlige mennesker. Jeg tror det må være en drømmefest. Jeg elsker nye mennesker. 

Hva skal du i dag? Jeg skal faktisk jobbe med 5 blogginnlegg nå etter denne Q&A så skal jeg på trening og etterpå blir det nok middag med masse proteiner. Burde igrunnen komme meg på butikken også, begynner å bli tom for Kvarg i dette huset. 

Hva er det beste tipset du har når det kommer til mote på budsjett? Utentvil så er det å shoppe på Fretex eller andre seconhand butikker. Man kan finne så sykt mye bra til en billig penge. 

Hvor lang tid bruker du på å stelle deg til fest? 10 minutter toppen. Jeg kan noen ganger være litt forsinket til fest, men gjelder det jobb er jeg alltid 10 minutter før tiden. Rart det der, he he

Ditt best tips om noen har lyst å begynne å blogge? Vær ærlig med leserene dine, ikke kopier andre bloggere, det er sykt mange som gjør dette og det er så irriterende. Ikke stjel andres bilder uten å spør om lov, og husk at bildekvalitet er veldig viktig. By på deg selv og dritt i janteloven. Blogg er både morsomt og spennende. Merk innlegget ditt med sponset produkter, ellers kommer forbrukerombudet å tar deg. 

Nå må jeg jobbe med noen andre innlegg, men dette var jo litt morsomt da. Håper dere får en fin fredag videre så ses vi litt senere. Lots of loving fra meg til deg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Liv Hedemand

    <3 <3 <3

  2. Arti innlegg 🙂