Dette er HELT RÅTT!! Nominert i 4 kategorier. TUSEN TAKK!

DSC_0860

God kveld fine folk.

Jeg fikk nettopp en melding at vi er nominert til 4 fantastiske kategorier under Vixen blogg awards 2015. Jeg blir så rørt og så glad, og litt ekstra glad etter jeg har vært rørt veldig lenge. Det betyr jo så utrolig mye siden dette er jobben min.

Kategoriene dere har stemt meg frem på er:

√ Årets moteblogg 2015.    √ Årets gullpenn 2015   √ Årest stjerneskudd 2015    √ Folkets favoritt 2015.

Hvor kult hadde det ikke vært om det endelig var en gutt som hadde vunnet årest moteblogg? Det er på tide mener nå jeg. Men tenk å vinne Folkets favoritt da? Eller årets Gullpenn? Du, vet dere hva? Jeg kommer ikke til å få sove før januar nå.

Nå håper jeg at dere vil både dele, og gi deres stemme på bloggen vår. Dere kan stemme én gang hver tolvte time frem til 28.desember. Hver eneste dag! 😀

Tenk om vi hadde vunnet i år også? Hadde faktisk pisset på meg! Kanskje jeg selv kunne husket noe av hva som skjedde på scenen denne gangen. Husker faktisk ingenting fra i fjor.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Anne Brith

  Gratulerer!
  Jeg skal oppfordre mine lesere å stemme på deg hver eneste dag!

  You rock!

  1. Espen Hilton

   <3 <3 <3 <3

 2. Super spennende!!!!
  Hard work pays off 🙂 🙂 🙂

 3. Leif Inge Bårdsen

  Grattis! Vel fortjent!!:-)))

  1. Espen Hilton

   Tuuuusen takk Leif Inge 😀