The blogwalker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jacket // Balmain x H&M. Tshirt // H&M. Jeans // Lee. Shoes // Balmain x H&M. Glasses // Specsavers.

God morgen kjære dere.

Dagen min begynte for noen timer siden, Jeg sto opp for å finne det riktige lyset i Oslos gater slik at jeg kunne få tatt noen bilder. Det er ikke så lett å blogge mot vinteren når man skal ta antrekksbilder. Lystet kommer frem seint og går veldig tidlig ned så da må man jobbe når man kan. Det å blogge på vinteren er nesten det samme som å være en hundeeier. Hundeeierene må opp og ut tidlig slik at hunden kan få gått på do. Livet med en vinterblogg altsår! The blogwalker!

Jeg har veldig glad for at jeg har et godt kamera som tar bra bilder i mørket. Bildene ble tatt da det var mørkt ute, men de ble ganske så ok da til tross for nattelyset. Er du ikke enig?

Nå skal jeg komme meg på trening igjen. Husk at 30 minutter er nok på gymen. Vi ses litt senere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Så god du er Espen:) moro å følge deg 🙂 både her og snap chat ☺️Ha en god dag☺️

    1. Espen Hilton

      Ha en fantastisk dag selv Malin. Moro at du følger meg 😀