Julegaver til deg selv eller en du er glad i. Jeg tok det til meg selv jeg :D

Inneholder annonselenker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så moro med konkurranse på bloggen altsår. Neste konkurranse blir også veldig moro, da skal jeg gi bort både briller og synstest fra Specsavers. Er ikke det en kul julegave så vet ikke jeg.

Da jeg var i Danmark sist uke dro jeg på en liten jakkeshopping. Dere har kanskje skjønt at skinnjakker er mitt favorittplagg. Tror jeg begynner å nærme meg 30 stykker. Det er helt galskap, men noen liker vesker og andre liker skinnjakker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne jakken er fra BLK DNM (Black denim) Har du lyst på samme til kjæresten din eller deg selv så kan den kjøpes HER. Perfekt julegave. Den er også helt vill i snittet. Litt som Balmain jakkene. Jakkene er sydd på en helt annen måte som gjør at den virkelig sitter godt på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Likte du ikke denne skinnjakken? Jeg  legger med et par andre favoritter fra i år. Den fra Samsøe er også helt vill i gassen. Must have spør du meg.

FotorCreated

1. BLK DNM. 2. Samsøe Samsøe. 3. Jofama

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *