Style sunday!

PB072466

God søndag dere.

Nå snakker vi om den ultimate vinterfavoritten fra H&MxBalmain. Håper noen av dere også fikk grabbet denne i handlebaggen.

Min søndagsplan er vasking av klær, rydde leiligheten, skype med en kompis i Los Angeles og prøve å komme meg ned på trening. Jeg har trent fem ganger denne uken så kan igrunnen ta en dag fri, men er man treningsnarkoman så er man treningsnarkoman, ha ha.

PB072465

I morgen skal jeg ha en konkurranse på bloggen og jeg har gjort det slik at det skal være ganske lett for dere å vinne. Det er den perfekte julegaven til din pappa, eller deg selv. Kanskje du har glemt at det er farsdag i dag? Da kan du gi denne gaven til han. Stay tuned for morgendages konkurranse. Gøy!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gratulere med dagen til alle pappaer på farsdagen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *