Guttene kranglet over Balmain på Oslo city og jakkene går for 2000kroner over pris. Crasy shopping day.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hola folkens.

Jeg var jo igrunnen ferdig med hele Balmain shoppingen i går, men så bestemte jeg meg for å levere tilbake den ene jakken fordi jeg er som alle andre. Man blir så revet med av hele opplegget og legger ting i shopping baggen når dette kaoset holder på, ha ha. Det er veldig morsomt da.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er første gang guttene er helt ville etter et slikt samarbeid, etter 10 minutter var det helt tomt på herreavdelingen i dag, det er hva jeg digger mest med hele dette kolleksjon samarbeidet.

Det kan høres rart ut for mange, men som moteblogger og faktisk Norges største herremoteblogger så blir jeg stolt. Det betyr at vi endelig har kommet et skritt lenger i denne kategorien også.

Guttene kranglet over plaggene på Oslo city. Det var også de som prøvde å selge jakker for to tusen kroner ekstra, dette var da før de hadde betalt for jakken i kassen selv, hvor freaky funny er ikke dette da? Guttaboys, dette er ikke måten vi lager butikk på. Men morsomt er det. Eller de guttene som hadde lagt seg utenfor H&M på Grensen i natt. GØY!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå ønsker jeg bare at det var flere gutter som også turte å starte en blogg. Det finnes så sykt mange gutter i Norge som har en inspirerende stil så da er det på tide å legge janteloven i søppla og ha det litt morsomt. Klær skal være morsomt, både for gutter og jenter.  Come on boys, let`s blog it!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakken koster 2500.-

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Cathrine Lyster

    Minner meg om det søsteren min fortalte i dag! Hun stod å holdt en av kjolene og vurderte den, så kom det en jente bort og spurte om hun skulle ha den. Hun sa hun vurderte den og da spurte den andre jenta om hun kunne betale henne 200kr for å få lov å kjøpe kjolen! Hun tok naturligvis ikke imot de 200, men ga fra seg kjolen til henne for så desperat var hun ikke for den;)

  2. Feteste jakka!!!!