10 minutter med shopping og 4 poser etterpå, velkommen til H&MxBalmain!

PB042436

God morgen fra mote-mafiaen!

Klokken 17:30 i går dro Louise Angelica og jeg på H&MxBalmain pre-shopping. Butikken slapp ikke folk inn før 20:00, men vi viste hva vi skulle ha og at det kom til å bli kamp om plaggene, så like greit å være tidlig ute. Vi var faktisk først i køen og hadde totalt 10 minutter på shopping.

unnamed-9

Foto by @Hanne Erøy

Når de åpnet opp 20:00 løp jeg opp alle trappene til herreavdelingen. Jeg er ganske rask på beina så når jeg kom til toppen hadde jeg to minutter helt alene til å shoppe for John Arne og meg selv. Louise fikk min kvote på jente slik at hun kunne shoppe seg 4 kjoler. Når resten av kundene nådde toppen var jeg ferdig. Proff shopper han Hilton.

I dag er startet salget i butikkene og på nettet så jeg håper dere får tak i det som står på ønskelisten. Husk at klærene kan være trange på armene. Jeg er str medium /48 men her bruker jeg størrelse 50. Det er bedre å gå opp en størrelse for husk at Balmain i hovedsak er Haute Couture.

Happy Balmain shopping alle sammen. Vi ses om noen timer.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *