Min stygge genser redder faktisk liv, gjør din?

PC040717

God morgen dere. Jeg tror ikke det finnes noe styggere enn julegenserene sier dem fleste, personlig så elskere jeg dem. Det kommer jo helt ann på hva du gjør de til selv. 

En av de morsomste tingene du kan gjøre om du er eier av The Ugly-x-mas jumper Bruk den som ditt reiseplagg. Folk på flyplassene tar faktisk helt av. Kanskje du er en av de som tenker, hvorfor gidder han å bruke pengene sine på et slikt stygt plagg? La meg fortelle deg hovedgrunnen.

PC040740

Det finnes en hjelpeorganisasjon som heter SAVE THE CHILDREN i England. Hver eneste desember har de den kjente christmas jumper day Hvor de bruker ordtaker : «Make the world better with a sweater» Det hele startet med at man kjøpte denne genseren så gikk det pengene til veldedighetsorganisasjoner. Nå mange år etter har dette tatt helt av og det er ikke lenger bare julegenseren som kan hjelpe å reddet liv. I dag kan du kjøpe genseren og ta en del i det store nisse-maratonet, hvor alle løper med disse genserene på. Jeg elsker når hjelpeorganisasjon blir kreative og lekne.

PB300022

Last year alone your donations helped to provide 45,000 hours of specialist care to help young people fight cancer, support over 3,600 people suffering from dementia, and provide 51,650 hours of care to children and their families. And that’s just the start of it! (RÅTT)

PB300021-1920x1080

Er det slik at du ikke skal på reise til England, da kan jeg tipse dere om en veldedighetsorganisasjoner her i Norge som er helt fanomenal i desember. Den heter FATTIGHUSET.

Jeg drar ofte på eventer hvor jeg motar det man kaller for Goodybags! Disse sparer jeg på til desember, så pakker jeg de tingene jeg har fått i løpet av året. Den 24 desember har fattighuset julefeiring for de som kanskje ikke er så heldige som deg og meg. Her kan vi alle hjelpe til. Det koster ikke så mye for en pakke med ullsokker, eller klær som er på salg i butikken. Jeg tar med meg «Goodybags» og klær som er kjøpt på salg slik at alle kan få julegaver slik som deg og meg.

Jeg skal love deg at menneskene som tilbringer julaften på fattighuset setter veldig pris på varmeklær i de kalde måndene vi har her i Norge. Husk at ofte er dette mennesker som bor på gaten.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Berit Borgersen

  Personlig syns jeg genseren er megatøff.
  Du Gjør en stor forskjell for de som trenger det. Bare med å være deg. Superstolt over å være venndøl.

 2. Hei. Utruleg kjekt å høyrr at du gir til fattighuset, det er nok mange som set stor pris på det du gir. Kor har du kjøpt gensaren? Den var megatøff.

  1. Espen Hilton

   Den er fra London og Primark 😀