Jeg trenger deres hjelp NÅ!

PB022427

I fjor gikk jeg rundt i Oslos gater for å samle inn både solbriller og vanlige briller til Tanzania. I år gjør jeg det igjen, men denne gangen har jeg vært hjemme å rotet i skuffen hos familien min. Gjett om jeg fant mange briller som bare blir ligger slengt i en skuff.

PB022392

Jeg reiste til Tanzania i mars 2015 og for meg ble dette et veldig sterkt møte med mennesker som har et ønske. Et ønske om å få lov til å se på samme måte som både du og jeg gjør. Et ønske om et godt syn slik at man kan gjennomføre en utdannelse, få en jobb eller rett og slett få se sine barn.

PB022393

I månedskiftet februar/mars 2016 reiser vi for 3. år på rad til Tanzania for å gi synsundersøkelser og briller. Har du eller noen i din familie briller som ikke lenger er i bruk, kan de leveres til nærmeste Specsavers-butikk, og de vil få nytt liv i Tanzania. Faktisk er det bare fire optikere som skal betjene Zanzibars 1,3 millioner innbyggere. Behovet for hjelp er derfor enormt. Jeg håper dere vil både dele dette innlegget og sjekket om dere har noen briller liggende hjemme som ikke brukes, vi kan bruke dem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

0 kommentarer

 1. Så flott 🙂
  Men hva med oss som ikke bor nær en specsavers….og bor på bygda….ee det rn adresse vi kan sende de til ??

  1. Ja selvsagt.
   Send dem til Postaddresse: Specsavers Norway AS, Postboks 6061 Etterstad 0601 Oslo, Norway
   Da kommer de trygt frem og vi pakker dem ned til Tanzania 😀