Kreativ forbannelse!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen dere.

Klokken 06:00 ringer klokken. Jeg bare faen! Hvorfor takket jeg ja til å holde et foredrag i dag. Det har seg slik mine damer og herrer når jeg får en forespørsel om ett eller annet og takker ja, blir jeg så overgiret at hodet virkelig blir kreativt. Det gjør at jeg ikke for sove, det er nesten som jeg får en kreativ forbannelse over meg, ha ha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

( Tenk om jeg kan gjøre det sånn? Eller slik, og så gjør jeg det bare sånn, nei kanskje heller sånn, osv….) Elsker å være kreativ, men klokken 02:00 på natten! Pluss at det spøker hvor jeg bor så hun har også holdt meg våken, spøkelse kjerring altsår!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hjernen består som sagt av to hoveddeler (hemisfærer); høyre og venstre. Hver for seg tar de «hovedansvaret» for ulike aktiviteter i hjernen. Hvem skal jeg gi dette ansvaret til? Ha ha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uansett, jeg takker aldri nei til morsome oppdrag så her er jeg etter 4 timer søvn.

Lykke til med foredrag da Espen. Give me coffee!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Care by Linn

    #alwayssayyes
    Masse lykke til!

    1. Espen Hilton

      <3<3<3