Har du testet deg?

Jeg har de siste årene blitt veldig flink til regelmessige synsundersøkelse. Grunnen er så simpel. Viste du at det kan faktisk være kreft på baksiden av øyet ditt? Dette fikk jeg vite på en Specsavers event for 3 årsiden. Dagen etter ringte jeg for å booke synsundersøkelsen- og vet dere hva? Ingen kreft – men det ene øyet mitt var faktisk -1,75. Jeg bare okay, nå må jeg virkelig huske brillene når jeg er ute og kjører bil, tenk om jeg ikke ser han som kommer inn fra høyre siden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Andrè har de siste ukene klagd litt på synet sitt, han følte det var litt vanskelig å se på det ene øyet – litt sånn tåkete. Jeg ringte Specsavers og booket en time med en gang. Vi tar det litt for gitt at ting bare går over av seg selv, spesielt når det kommer til øynene våres. Husk å test dere folkens!

Regelmessige synsundersøkelser er viktige for at du skal se optimalt, og i tillegg er det er en viktig helseundersøkelse. Optikeren undersøker øyehelsen din og kan oppdage indikasjoner på medisinske tilstander, som grønn stær.

P9303037FotorCreatedFotorCreated

Andrè har i alle år hatt et fantastisk syn, resultatet etter denne synsundersøkelsen ble lesebriller på jobben og forann Jo Nesbø sin neste krimbok. Specsavers kom frem til at han har et syn på -0,5. Det er ikke så farlig, de fleste som blir eldre ender opp med dette resultatet. Andrè, velkommen til voksenlivet 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg hadde -0,5 på det ene og -1,75 på det andre øyet. Så om jeg ikke ser deg ute på gaten da vet dere grunnen nå, neida! Er det lenge siden du har testet deg, ring Specsavers og få deg en time asap. Du vet aldri hva som befinner seg bak øynene dine.

All the best. Espen Hilton. Stolt Specsavers ambassadør.

FotorCreated

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Kamilla Haaland

    Så bra at det fokuseres på syn og øyehelse! Det gleder optikerhjertet <3
    Også litt morsomt at du tok synsundersøkelsen hos Solveig, ei av mine bestevenninner!

    1. Espen Hilton

      Det er kjempe viktig Kamilla. Er det sant? Så morsomt. Hun var veldig flink 😀