Lets have a forbidden joint

God morgen dere.

I dag er det «lillelørdag» og mange av dere er helt sikkert på utkikk etter en plass som serverer god mat, har bra servering og ingredienser som smeller i kjeften.

Jeg og min agent hadde møte på Burger Joint i går. Denne ligger rett ved siden av Latter på Akerbrygge. Dette er den perfekte amerikanske plassen. Når du kommer ned i kjelleren på denne resturanten så er det som å gå litt back in time. Old school USA!

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Jeg elsker restauranter hvor du faktisk bare har lyst å sitte litt lenger etter du har spise, og den følelsen får man virkelig på denne hamburgersjappa. Jeg vil også si at dette er den perfekte plassen hvor guttene kan sitte og ta seg en øl, mens damene shopper på bryggen. 

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paperPolaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paperPolaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paperPolaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Min favoritt er Bacon suprime. Har aldri smakt en mer saftig burger i mitt liv. Da er det bare å glede seg til neste uke, da skal jeg ha en ny burger.

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paperPolaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Herlig blogg du har! Hadde vært gøy å sitt litt til kjæresten din også innimellom 🙂 Dere virker så søte sammen, hihi! Ha en fin dag!