Bloggelivet!

P9303078

God kveld dere.

Man skulle kanskje tro at vi bloggere har et liv hvor man kun slappe av, tar noen bilder og poster et par innlegg. Det er faktisk det mest idiotiske jeg hører. Nå begynner jeg å bli så sliten og kan ærlig innrømme at jeg må passe på litt slik at jeg ikke møter veggen. Jeg elsker denne jobben, men prøv gjerne å lev en uke som en blogger. Det er beinhard jobb. Jeg er ikke redd for stygge kommentarer, men noen ganger er man redd for å ikke kunne levere eller strekke til.

Min dag som blogger starter klokken 07:00 og jobben er ikke ferdig før klokken nærmer seg 21:00. Da skal jeg «slappe» av litt. Jeg har da noen timer på meg til neste innlegg skal ut, og som blogger vil man gjerne inspirer alle som klikker seg innom hverdag

Jeg springer rundt hele dagen, drar på møter etter møter med potensielle kunder. Det skal blogges og tas bilder to ganger om dagen, bildene skal kanskje redigeres litt. Du skal videre på jobb med de du allerede har samarbeid med, her er det viktig å gjøre jobben enda bedre enn sist gang. Når alt er gjort skal jeg møte venner eller kjæreste, da er jeg så sliten at jeg helst vil bare legge meg. Du kan ofte bli forbanna på personen som tar bildene for deg fordi du har så lavt blodsukker og dårlig tid til neste innlegg skal ut. Mens du står å tar bilder kjenner du kroppen er både sliten, trøtt og den trenger en etterlengtet dusj, ha ha. Livet altsår. Ja, tror du forsatt at livet til en blogger er lett?

Det beste med å kunne ha bloggen som jobb er mailene jeg leser før jeg legger meg. De mailene er inspirerende fordi det er fra mine fine lesere. Det å få mail fra unge og voksne mennesker som synes at jobben jeg gjør inspirerer dem til å begynne å blogge eller satse på drømmene sine, eller bare at dem tør å begynne å trene. Mail fra mennesker som sier at jeg har hjulpet dem å glemme «janteloven»  og gi litt faen. Da får jeg et megakick og tenker, jeg elsker å motivere gjennom denne bloggen.

Håper dere har en magisk høst onsdag, nå skal ikke jeg klage mer. Nå folkens, nå er det middag!

Ps: Jeg legger ut info om hvor klærene kommer fra i morgen.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

  1. Trine - Klisjéhjemmet

    Kjempefin jakke, Espen 🙂

    Enig med deg at jobben som blogger egentlig kan gå døgnet rundt om man vil. Eller om man vil nå opp som blogger. Det er virkelig en livsstil i grunn 🙂

    Ha en fin lørdag!