Stjel stilen sammen med Ellos.

P9282807

God tirsdag dere. Husker dere jeg skulle gjøre et samarbeid med Ellos?

Denne gangen er det høsten som gjelder for full guffe. Høsten er nesten like bra som sommeren synes nå jeg. Jeg har plukket ut noen av mine høstfavoritter fra Ellos, desverre for min egen del så kom den brune jakken nettopp inn. Den står nå på min ønskeliste. Jeg synes heller ikke at prisen er for høy når det kommer til en god og varm høstjakke. Viktig å investere i varme plagg slik at man ikke blir syk.

FotorCreated

En hvit genser og hvite sko har vært noe av det hotteste i sommer, jeg tar den stilen med meg videre denne høsten. Laidback og kul er en stil jeg virkelig liker. Det er ikke noe vits å over do it.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA FotorCreated

1. Jacket HER! 2. Jumper HER! 3.Jeans HER. 4. Shoes HER! 5. Shirt HER!

Jeg skulle igrunnen bare lage et innlegg med høst for Ellos, men jeg har funnet så mye fint så det kommer et litt senere i dag også.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *