Høstmote part two!

P9282890

God ettermiddag.

Det var ingen brune jakker igjen, så da kjører jeg på med den «lille»sort på «stjelstilen» i samarbeid med Ellos. Jeg har 19 sorte skinnjakker hjemme, var kanskje litt vell mye det? Men er det en ting alle gutter/menn burde ha i garderoben sin så er det ei kul sort skinnjakke. De to jeg fant er både billige og sitter veldig bra på kroppen.

FotorCreated

Skoene fra Bjørn Borg har virkelig blitt en storfavoritt hos meg. Brune og forett sko er et must have denne høsten. Det er aldri gøy å fryse på beina.

T-skjorten er fra Jack & jones og er den kuleste t-skjorten jeg har i garderoben min nå. Kunne ønske jeg kledde slike hatter som Pharrell Williams går med, men det for bli med denne t-skjorten.

FotorCreated

 1. Jacker HER! 2. T-shirt HER! 3. Jeans HER! 4. Shoes HER! 5. Jacket HER!

P9282955

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *