Vinneren er ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God mandag dere.

Jeg har fått trukket en vinner som skal få lov til å ta turen på Latter til helgen for å se Trine Lise sitt show «Æ HAR RÆTTT». Det er alltid litt vanskelig å velge en som skal vinne, men nå er jobben gjort. Gratulere så mye til Gro Kristiansen. Håper dette blir en perfekt mor og datter helg. Billettene kan du hente i billettluken under ditt navn på Latter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg legge meg på gulvet for å gjøre regnskap. Det er faktisk mye bedre å gjøre regnskapet på gulvet enn på kontorpulten, tuller ikke! Jeg legger alt av regnskap på datoer, sortere dem under klær, mat, oppskrifter, taxi osv. Regnskap kan være gøy det så lenge jeg har 100% kontroll, og musikken på full guffe. #KONTROLLFREAK!

Vi ses litt senere folkens.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Gro Kristiansen

    Tusen hjertelig takk. Vi er overlykkelige.