Fashion ( Mickey Mouse )

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shirt // Zara. Jumper // Vintage. Jeans // Diesel. Shoes // Rebook. Socks // Primark.God lørdag fine mennesker.

Det har gått i et her på Vestlia, kjeften og dansebeina mina klarer liksom ikke helt å stå i ro. Seriøst! Stakkars folk som må være rundt meg i en helgen, ha ha. Blir liksom bare så sinnsykt giret når jeg er rundt så mange morsome mennesker jeg. Nei, nå skal jeg skal være helt ærlig, jeg blir igrunnen giret fordi dem ler av alle vitsene mine, yay! So funny han Espen Hilton da? 😀

Jeg har endelig fått møtte tre fantastiske blogg jenter fra Sverige også, tror jeg blir nødt til å adoptere dem til Norge altsår. Kanskje ikke dem vil det da siden det er billigere i Sverige vettu.

Det kommer mange flere innlegg, tiden renner bare litt bort når man er på bloggkurs. Håper dere har en fantastisk kveld videre. Vi ses om litt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAP8290812

Følg meg gjerne backstage på Snapchaten min @EspenHilton

Vi ses litt senere, jeg må kaste den skitne kroppen i dusjen nå. Party calling, Happy saturday 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *