Workout music.

Skjermbilde 2015-08-28 kl. 10.54.30

Hello flotte mennesker.

Jeg er nok ganske lik dere når det kommer til trening. Jeg trenger helst ny musikk en gang i uken, men det er ikke alltid like lett å finne.

Men om dere stikker inn på min Spotifyliste, går ned på listen som heter Music1 så legger jeg ofte til nye sanger der. Jeg har funnet to nye som jeg bare digger. Disse sangene er perfekt til trening eller til helgens party.

Shaggy, husker dere han? Jeg var så fan. Nå er han hvertfall uten med denne nye sangen 😀

Mr Ryan Lewis er en av min favoritter. Det som er litt funny er når jeg er i USA så blir jeg ofte stoppet å gaten fordi folk tror jeg er han. Ha ha. Jeg bare, no photos! Så løper jeg avgårde full av nerver, ha ha.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *