Ned i Vekt meny ( Smoothie)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen dere.

Kjenner dere til den følelsen når dere ikke helt for sove fordi nabokjerringen har tatt med seg en dude hjem fra byen? De skal selvsagt spille musikk og kose seg helt til klokken er 02:30 på natten. (KLIKKER)

Uff, nå kjente jeg at jeg var litt morgengretten, sorry! Jeg er ferdig nå.

Skulle vi kanskje helle bare vært hakket mer posetive? Yaaa 😀 Jeg har i dag laget meg en deilig og sunn proteinsmoothie. Den er super enkel å lage, men for å lage denne er det fint om dere har en juicemaskin. Har dere ikke det, kan du også lage den i en blender. Personlig så foretrekker jeg juicemaskinen.

Dette er alt du trenger;

FotorCreated
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Hei Espen. Har du noen gode forslag som erstatter egg? Er nemlig allergisk og ser alltid de sunne spise masse egg, jeg sliter litt med å få byttet ut dette med noe.. Håper du svarer! 🙂